Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده وزیر صمت در اتاق اصناف ایران و رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی، تصویری و تلفن همراه، پایین آوردن تابلوهای دو برند «سامسونگ» و «ال جی» را اقدامی اعتراض آمیز در مقابل خروج این دو شرکت از ایران دانست و تاکید کرد: با توجه به موجودی کافی انبارها برای مصرف، هیچ افزایش قیمتی برای محصولات این دو برند اتفاق نخواهد افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ابراهیم درستی»، نایب رئیس اول اتاق اصناف تهران، در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا درباره پایین آوردن تابلوهای دو شرکت ال جی و سامسونگ از سردر مغازه‌ها اظهار کرد: حدود 13 ماه است که خروج این دو شرکت از ایران آغاز شده و کالاهای خود را بخاطر تحریم‌ها در کشور ما ترخیص نمی‌کنند. در اعتراض به این رفتار قرار شد همه فروشندگان در سطح تهران و کل کشور، تابلوهای این دو برند را پایین کشیده و تبلیغات محصولات آن‎ها در صداو سیما و فضای مجازی ممنوع شود.

نماینده وزیر صنعت، معدن و تجارت در اتاق اصناف ایران افزود: به دنبال راهکارهای قانونی برای جایگزینی این دو برند هستیم و با عناوین دیگری مثل «سام» محصولات جایگزین سامسونگ وارد بازار می‌شوند.

او افزود: ایران بازار بزرگی برای این دو برند داشت و اگر شرایط دوباره به وضعیت عادی بازگردد، امکان تبلیغات را مجددا فراهم می‌کنیم.

درستی تاکید کرد: هیچ افزایش قیمتی در محصولات این دو برند نباید رخ دهد چون کالا به وفور برای مصرف در بازار و انبارها وجود دارد، البته اگر عده‌ای به دنبال انبار و یا ذخیره کالاها باشند به مشکل بر می‌خورند اما برای مصرف کننده، هیچ محدودیتی در عرضه وجود ندارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی، تصویری و تلفن همراه خاطر نشان کرد: برای تامین قطعات و یا تعمیر محصولات این دو برند هیچ مشکلی وجود ندارد چرا که این شرکت‌ها مکلفند حداقل تا 10 سال پس از فروش خدمات گارانتی و وارانتی را اجرا کنند و مصرف کنندگان و خریدارانی که تا این تاریخ، خرید کرده‌ باشند با مشکلی در این زمینه مواجه نخواهند شد.

به گفته درستی، شرکت‌های لوازم خانگی داخلی و تولیدکنندگان ملی باید این تهدید را به فرصت تبدیل کرده به تامین نیاز بازار با محصولات داخلی بپردازند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سامسونگ ال جی اتاق اصناف برای مصرف دو شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر

رئیس پلیس فتای فراجا از دستگیری عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار صفحه مجازی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها که مشغول به تبلیغ و خرید و فروش انواع اسلحه گرم از کلت گرفته تا کلاشینکف و مسلسل بودند، توسط پلیس فتا شناسایی شدند.

وی افزود: از مجموع این تعداد، روی ۳ هزار مورد تمرکز کردیم و در پس از انجام تحقیقات لازم، در این فرآیند توانستیم ۱۴۰۰ نفر از مالکان و اعضای این تارنماها و صفحات مجازی را شناسایی و دستگیر کنیم و تحویل مراجع قضائی بدهیم.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: این افراد با ایجاد صفحات و کانال‌هایی در شبکه‌های اجتماعی واتس‌آپ، تلگرام و اینستاگرام ادعای خرید و فروش انواع اسلحه داشتند.

سردار مجید گفت: بیشتر این افراد کلاهبردار بودند؛ یعنی در واقع پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه از مشتری، افراد را مسدود می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند، بنابراین خرید و فروشی صورت نمی‌گرفت و اسلحه‌ای در کار نبود.

وی با اشاره به اینکه قدرت‌نمایی و ایجاد ترس نیز برخورد جدی پلیس را در پی خواهد داشت، افزود: همچنین عده‌ای از اراذل و اوباش در جهت ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: بیش از ۹۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد نیز مسدود و ۱۶۰۰ نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

کد خبر 749033

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار